Gå foråret i møde med den rigtige garderobe

mar 22, 2023 | Tøj

Foråret er så småt i gang, og det betyder, at de varme striktøjer, uldsokkerne og det varme overtøj skal udskiftes med tyndere, lettere materialer. Mangler du inspiration til din forårsgarderobe, så kan du her få tips til, hvilke musthaves af gode stykker tøj, som passer perfekt til forårets skønne, lune vejr.

Lette overgangsjakker

Væk med de varme dunjakker og ind med frakker, denim-jakker og så videre. Foråret emmer af hotte trends indenfor jakker, og der er noget for en hver smag. Hvad end du er til stilrene frakker i uld-materiale, trenchcoats, læderjakke eller andet.

Især i år ses en trend med oversized læder- eller pu-jakker som giver en ægte Julia Roberts stemning, eller også de hotte oversized blazere, som er en genganger fra de tidligere sæsoner, men dog ikke en undtagelse for dette forår. Så det er bare om at gå på jagt i din mands klædeskab, i genbrugsbutikker eller online for at hoppe med på denne bølge.

Den gode basic t-shirt

En absolut nødvendighed til at imødekomme foråret, er den klassiske t-shirt – som jo vil gå perfekt til din smarte overgangsjakke. Her har du altså et super simpelt outfit, men som samtidigt ser totalt stilet ud, og man bare aldrig går galt i byen med.

Gode t-shirt med en god, langtidsholdbar pasform kan faktisk være svære at finde, men det anbefales at købe Samsøe Samsøe t-shirts. De både sidder godt, er i god kvalitet og vil hurtigt blive en tidsløs favorit i din garderobe. Ikke blot til foråret, men som et godt eje hele året rundt.

Komfortable jeans

Der er altså ikke noget at sige til, at de brede, komfortable jeans er blevet populære igen. Bukserne med den lige pasform er nemlig totalt behagelige – og de ser samtidigt godt ud, og kan sammensættes med alle print og farver. Måske du allerede ejer et par?