Hvordan baum und pferdgarten kan forbedre din garderobe

mar 16, 2023 | Tøj

Hvis du er på udkig efter tøj, der er stilfuldt og tidløst, bør du helt sikkert overveje at give baum und pferdgarten en chance. Dette københavnske tøjmærke er kendt for sin karakteristiske skandinaviske æstetik, som blander moderne silhuetter med klassiske designs og farver. Lad os se nærmere på, hvad baum und pferdgarten har at byde på, og hvorfor det kan være den perfekte tilføjelse til din garderobe.

Hvad er baum und pferdgarten?

Baum und pferdgarten er et dansk tøjmærke, som blev grundlagt i 1999 af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Mærket er bedst kendt for sine tidløse, men moderne designs, som henter inspiration fra både nutidige trends og traditionelle skandinaviske stilarter. Mærkets navn kan oversættes til “Tree and Horse Garden” på engelsk, hvilket antyder virksomhedens rustikke rødder.

Hvad kan du bruge det til?

Baum und pferdgarten tilbyder tøj til mænd, kvinder og børn. Kollektionerne omfatter alt fra blazere og sweatere til kjoler og jeans. Disse dele kan nemt pyntes op eller ned alt efter lejligheden – fra arbejdsdage til weekendudflugter – hvilket gør dem til utroligt alsidige tilføjelser til enhver garderobe. Ud over beklædning producerer virksomheden også tilbehør som håndtasker, hatte, smykker, tørklæder, sko og solbriller.

Hvordan fungerer det?

Mærket sætter en stor ære i at producere tøj af høj kvalitet ved hjælp af bæredygtige produktionsmetoder, når det er muligt. Alt deres tøj er fremstillet af naturlige stoffer som hør eller uld, der ikke kun ser godt ud, men også føles behageligt mod huden. Ud over at være miljøvenlige med hensyn til de anvendte materialer bruger baum und pferdgarten også lavt belastende farvestoffer under produktionsprocessen for at reducere miljøskaderne yderligere.

Hvad er fordelene?

Baum und pferdgartens produkter har en tidløs kvalitet, der får dem til at skille sig ud fra andre mærker på markedet i dag. Det betyder, at det vil betale sig år efter år at investere i en af deres varer, da de aldrig går af mode. Derudover er disse stykker designet med komfort i tankerne, så du ikke behøver at ofre udseende for praktiske ting, når du bærer dem – en win-win-situation! Da alle produkterne er fremstillet ved hjælp af bæredygtige produktionsmetoder og materialer, der er tilgængelige på markedet i dag (f.eks. genbrugsbomuld), kan du være sikker på at vide, at du bidrager til en bedre fremtid med hvert køb, du foretager fra dette fantastiske mærke.

Hvis du leder efter tøj, der kombinerer stil med bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort, så kig ikke længere end til baum und pferdgartenn! Uanset om du shopper til dig selv eller til en særlig person i dit liv, har dette københavnske tøjmærke noget for alle, der sætter pris på underspillet elegance med kant – så hvorfor ikke give det en chance i dag? Ikke alene vil tøjet holde længere end hurtige modevarer, men det vil også være med til at skabe en bedre fremtid!