Helix piercing smykker er moderigtig og trendy

maj 18, 2022 | Trends, Uncategorized

Helix piercing smykker er en meget moderigtig og trendy måde at pynte dit look på. Det er en type ørepiercing, der sidder øverst på øret. Helix-piercinger er normalt små ørestikker eller små hoops. Denne type ørering er meget populær blandt unge mennesker de har samlet vores små helix øreringe i denne kategori. de har både helix ørestikker og helix hoops, helix creoler og andre piercing smykker. De har sørget for at have et udvalg af små helix smykker til dig. Helix piercinger er nemme at passe på, men det er vigtigt at rengøre dem jævnligt med en mild sæbe og vandopløsning. Besøg hjemmesiden og se helix piercing smykker online.

Helbredelse og efterbehandling af en helix piercing er vigtig

Helbredelse og efterbehandling af en konkylie-piercing er vigtig for at sikre en god heling og undgå infektion. Denne piercing er placeret i brusk, så det vil tage længere tid at helbrede end andre piercinger, der ikke går gennem brusk. Brusk heler indefra og ud, så det tager længere tid. Omkring 3 til 6 måneder og i nogle tilfælde længere. Du kan fremskynde helingsprocessen ved at bruge isotonisk saltvand. Brug det to gange om dagen eller efter behov. Rør ikke ved piercingen, medmindre du renser den. Det er vigtigt, at der ikke kommer bakterier ind i piercingen, da dette kan forårsage irritation og betændelse. Hold området rent med isotonisk saltvand og lad din piercing være i fred.

Helix-piercinger er forholdsvis nemme at helbrede

Hvis du overvejer at få mere end én helix-piercing, er du ikke alene – mange vælger at få flere piercinger i det samme øre. Helix-piercinger er forholdsvis nemme at helbrede, så så længe du giver hver piercing tid til at helbrede ordentligt, inden du skifter smykker, burde det være i orden. Der er mange forskellige måder at style helix-piercinger på, og hvis du har flere piercinger, får du flere muligheder. Hvis du vil have et virkelig unikt look, kan du prøve at kombinere forskellige størrelser sten i dine piercinger – det ser fantastisk ud! Du skal bare sørge for, at dine piercinger er helt helet, før du skifter smykker.